De eerste keer aanboord slapen

Suus was een weekend weg en ik dacht laat ik er samen met een vriend ook even 20-10-2012 1
lekker op pad gaan. Erg makkelijk een eigen boot, want nu kunnen we ergens heen gaan en op onze eigen boot slapen. Om 13:00 eerst even de spullen aanboord gebracht en de boot klaar gemaakt voor vertrek. Om 15:30 vaarde we uit en wat is het toch lekker om op het water te zitten. Het was erg rustig op het water en konden lekker bijpraten. Iets na 16:00 liepen we alweer de haven binnen.

Na de boot te hebben afgemeerd gingen we lekker relaxed achter in de kuip zitten en hebben we wat gedronken. Het is toch wel raar om in de haven te liggen van je geboorte stad. Een erg gezellige haven met een hoop bootjes en toeristen.We zijn lekker wezen op stap geweest in de stad. Na het douchen de boot weer klaar gemaakt voor vertrek en rustig aan richting Zeewolde vertrokken. Op het Wolderwijd nog even de zeilen gehesen, maar helaas was er alleen maar vaarwind, dus op de motor verder. We lagen weer zo in de box. De boot leeggeruimd en dat was het dan alweer. Dit moeten we echt vaker doen.

Om 02:30 was het feest afgelopen en zijn we terug naar de boot gegaan. Daar hadden we nog een slaapmutsje genomen en zijn we lekker gaan slapen. De 20-10-2012 3volgende dag was het raar wakker worden, want er waren een hoop stemmen, lees toeristen die naar Dolfinarium gingen. Lekker ontbijten aan boord en daarna douchen in de openbare doucheruimte.

Na het douchen de boot weer klaar gemaakt voor vertrek en rustig aan richting Zeewolde vertrokken. Op het Wolderwijd nog even de zeilen gehesen, maar helaas was er alleen maar vaarwind, dus op de motor verder. We lagen weer zo in de box. De boot leeggeruimd en dat was het dan alweer. Dit moeten we echt vaker doen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.